Livrare gratuită de la 150,00 RON
Economisiți pe lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Despre noi

TOYA ROMANIA S.A. este unul dintre liderii pe piata de unelte manuale şi electrice. O strategie corporativa precisa, permite introducerea continuă de produse inovatoare, castigand astfel noi pieţe printr- o continua dezvoltare a strategiei de segmentare si este in acelasi timp o garantie pentru profitul şi dezvoltarea companiei într-un mod economic corespunzator.

Produsele TOYA sunt sinonime cu unelte profesionale de cea mai înaltă calitate, service unic şi individualizat, pentru cei mai exigenţi clienţi.

TOYA este unul dintre cele mai puternice grupuri de dezvoltare de capital din segmentul de articole de fierărie si unelte, aflat într-o puternică extindere, dar şi unul dintre puţinele care în mod sistematic, atât în anii de creştere economică cât şi în anii de criză, şi-au crescut în mod dinamic cota de piaţă, prin stabilirea de noi sucursale şi reprezentanţe în Europa şi Asia, ca de exemplu în Spania, Germania, România şi China.

Compania a fost înfiinţată în Polonia în urmă cu peste douăzeci de ani. Acum este cunoscută ca o companie ce operează în întreaga lume, având peste 400 de angajaţi.

Capacitatea de a crea mărci puternice ca : YATO, FALA, FLO, STHOR, VOREL şi TOYA GOLF & COUNTRY CLUB WROCLAW este cel mai important factor ce distinge compania de concurenţii săi. Cei peste 1500 de clienţi reprezintă rezultatul unei calităţi ridicate, a celei mai bune garanţii şi în cele din urmă, a loialităţii faţă de brand.

Grupul TOYA are o reţea logistică profesională, incluzând centre moderne de logistică şi distribuţie, puncte de tranzit şi depozite mari care pot adăposti peste 400000 de paleţi, asigurând depozitarea şi livrarea eficientă a produselor către clienţii din întreaga lume.

Activitatea companiei din ultimele două decenii s-a concentrat pe dezvoltarea dinamică şi investiţii în cele mai noi tehnologii, asigurând astfel din vânzări un venit anual cu nouă cifre.

Colaborarea pe termen lung cu clienţii noştri, bazată pe produse de înaltă calitate şi întâmpinarea nevoilor clienţilor, asigură succesul pe termen lung al companiilor acestora şi stimulează viitoarele colaborări.

TOYA oferă:

 • Produse competitive ca preţ şi calitate
 • Consultanta tehnica gratuita sustinuta de cei 20 reprezentanti zonali ce acopera toate regiunile Romaniei
 • Servicii flexibile – caracterizate prin:
  • Timp scurt de satisfacere a comenzilor
  • Siguranţa şi disponibilitatea produselor dispunand de un flux dinamic de aprovizionare
  • Flexibilitate in negocierea conditiilor comerciale de colaborare
  • Program de fidelizare a colaboratorilor loiali
  • Service după vânzare
 • Spirit novator – introducerea continuă de produse noi ( oferta curentă include peste 9000 de produse)
 • Livrări complexe însemnând posibilitatea de a achiziţiona programul întreg sau achiziţii complementare.

 

GRUPUL TOYA

Grupul TOYA cuprinde:

Toya Romania TOYA Romania S.A. - înfiinţată în 2003 ca filială cu centru logistic în Bucureşti
Toya S.A. TOYA S.A. – compania mamă din Polonia, având sediul central în Wroclaw, care gestionează strategia şi creşterea valorii portofoliului filialelor. Are două centre logistice în Wroclaw şi Mlochow.
Yato Chiny - przejdź na chińską stronę YATO China Trading CO., LTD – înfiinţată în 2008 ca filială cu centru logistic în Shanghai
Toya Młochów TOYA S.A. Nadarzyn – înfiinţată în 2007 cu centru logistic in Mlochow (langa Varsovia)

 

Istoria

1990 - Este înfiinţată TOYA IMPORT-EKSPORT S.C.

2001 - Transformarea TOYA IMPORT-EKSPORT S.C. în societate pe acţiuni TOYA S.A.

2001 - Centru modern de Logistică şi Distribuţie în Wroclaw ( 8 etaje, locuri pentru 15000 de paleţi, suprafaţă peste 3000 mp)

2001 - Înfiinţarea sucursalei TOYA S. A. în Pruszkow

2002 - Înfiinţarea sucursalei TOYA S.A. Kryniczno- Toya Golf & Country Club

2002 - Implementarea sistemului ERP, unul dintre cele mai avansate sisteme de planificare a resurselor

2002 - Dezvoltarea mărcii TOYA S.A. Kryniczno – Imobiliare TOYA GOLF

2003 - Diversificarea mărcii – crearea unor noi mărci: YATO, FALA, FLO, POWER UP, STHOR, VOREL

2003 - Înfiinţarea TOYA ROMANIA S.A. în Bucureşti

2006 - Deschiderea unui teren de golf din clasa superioară TOYA – GOLF

2007 - Centru modern de Logistică şi Distribuţie în Polonia, Mlochow, lângă Varşovia

2008 - Înfiinţarea YATO China în Shanghai (sediu şi centru logistic modern cu suprafaţa totală de peste 3000 mp )

2011 - Impartirea diviziei imobiliare si golf TC&CC (Kryniczno) in doua companii separate.

 

MARCIYATO– unelte manuale de uz profesional. Această marcă este cunoscută pe piaţă datorită calităţii ridicate şi preţurilor bune ale produselor oferite. Produsele au un design estetic, modern iar oferta se extinde continuu prin noi linii de produse. Produsele din marca YATO pot fi utilizate în trei domenii: ateliere de reparat maşini, construcţii şi grădinărit.


VOREL – unelte pentru utilizatorii care apreciază ergonomia şi preţul bun. Pentru uzul bricolerilor şi în gospodării. Marca este caracterizată prin echilibrul între calitate şi preţ. Include un domeniu larg de unelte DIY şi pentru construcţii, unelte de măsurat şi unelte electrice şi accesorii pentru maşini.

STHOR – marca include unelte electrice de uz comun, moderne. Se plasează în clasa mijlocie de produse. Caracteristicile sale sunt preţul bun, designul modern şi ergonomia. Unelte pentru DIY şi gospodării. Pentru utilizatori care apreciază calitatea la preţuri bune. Marca STHOR include, de exemplu, fierăstraie circulare, rotopercutoare şi polizoare unghiulare.

FLO – serie completă de unelte pentru grădină, manuale şi electrice. Gama largă de unelte cu această marcă cuprinde aproape toate produsele necesare într-o grădină. Marca se plasează în categoria mijlocie de produse. Ea include fierăstraie pentru pomi, foarfece, fierăstraie de mână, topoare, sisteme de stropire, unelte electrice pentru grădinărit, unelte de grădinărit cu motoare cu benzină, cazmale şi greble.

FALA – marca include mixere, robinete, capete de duş, cântare de baie, scaune de toaletă, şi o gamă largă de accesorii moderne de baie.

LUND – O gama de scule electrice ce ajuta la lucrarile de intretinere de baza, finisare si decorare. Produse incluse in gama: ciocane rotopercutoare, polizoare unghiulare, masini de slefuit, multifunctionale, de lustruit, freze, fierastraie circulare, pistoale cu aer cald, pompe submersibile.

pixel