Livrare gratuită de la 150,00 RON
Economisiți pe lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Metode de livrare

Produsele achiziționate din magazinul nostru sunt livrate prin curier DPD.

Produsele comandate, în funcție de dimensiune, sunt ambalate în pachete care asigură un transport sigur (plicuri cu bule pentru elemente mici sau în cazul celor mai mari în folie învelite și acoperite cu bandă protectoare)

Lista prețurilor pentru curier

Tip coletCost de livrare după tipul plății
Plata înainte de expediere Plata la livrare
Standard 15 RON 19 RON

 

Comenzile cu o valoare mai mare de 150 RON vor beneficia de TRANSPORT GRATUIT.

Timp de livrare
Timpul aproximativ de livrare (livrare către client) depinde de disponibilitatea mărfii în depozitul nostru și este:

Disponibil imediat
Produsul se află în depozitul nostru. Livrarea va avea loc în 1-2 zile lucrătoare, din momentul preluării coletului de către curierul DPD, excepție făcând localitățile cu zile fixe de livrare.

Dacă se alege metoda de plată „transfer bancar” sau “Ipay” procesul de livrare va demara după confirmarea recepției integrale în contul nostru a sumei aferente comenzii.

Livrarea produselor de mari dimensiuni

Ne rezervăm dreptul ca în cazul Produselor de mari dimensiuni să alegem un alt curier, specializat în livrarea produselor atipice.

In cazul Produselor de mari dimensiuni plătești după ce deschizi coletul și te asiguri că ai primit produsul comandat, în stare perfectă.

Ce ai de facut?

în momentul primirii comenzii poți solicita curierului deschiderea coletului pentru a verifica starea produsului/produselor.

Acest serviciu iți ofera doar posibilitatea de a verifica dacă produsul se prezintă in stare perfectă, dar nu și posibilitatea de a verifica tehnic (testa/proba) produsul.

Dacă în urma deschiderii coletului constați că produsul comandat nu este în stare perfectă de livrare şi prezintă semne de lovire, zgârieturi sau alte probleme de tip estetic, îți recomandăm să refuzi comanda. Pentru a refuza comanda trebuie să completezi un Proces verbal de constatare, în prezența curierului, în momentul livrării. Procesul verbal nu mai poate fi completat după plecarea curierului.

Livrările se fac în fiecare zi de luni până vineri. Curierul nu livrează pachete în weekend și de sărbătorile legale. Clientii vor fi informați prin e-mail în legătură cu statusul comenzii, iar in momentul in care va fi preluat de catre curier vor primi datele expeditiei (AWB).

Ne rezervăm dreptul că datele furnizate sunt doar orientative și nu sunt absolut obligatorii pentru Vânzător. Termenul maxim de procesare a comenzii nu poate depăși 30 de zile de la data contractului.

pixel