Livrare gratuită de la 150,00 RON
Economisiți pe lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
PISTOL PT VOPSIT 600ML

PISTOL PT VOPSIT 600ML

  • 80902 - PISTOL PENTRU VOPSIT 600MM - Pistolul de pulverizare este utilizat pentru lucrările de vopsire. Factorul necesar pentru funcționarea corectă
Mărimea
194,60 RON
/ buc brutto
Informații suplimentare: 031 710 4006
Kup teraz, zapłać za 30 dni
Magazinul oficial al producătorului
Cumpărături sigure
Brand
Cod produs
80902
Cod producător
5906083809026
Serie
Tip
HVLP
Presiune maximă a aerului
0.3 MPa
Presiune de lucru
0.2-0.3 MPa
Debitul de aer necesar
118-201 l/min
Diametrul duzei
1.4 mm
Diametru racord aer (PT)
standard
Capacitate rezervor
0.6 l
Material
aluminiu, oțel inoxidabil
Nivel de zgomot
58.2 dB(A)
Putere acustică
69.2 dB(A)
Masa
0.582 kg

Pistolul de pulverizare este utilizat pentru lucrările de vopsire. Factorul necesar pentru funcționarea corectă a pistolului este aerul comprimat. Vopseaua din rezervorul pistolului și aerul comprimat furnizat pistolului creează un amestec de particule de vopsea și aer in duza de iesire a pistolului.

Folosire:
Folosiți o cheie pentru a strânge duza. Verificați etanșeitatea și fiabilitatea conexiunilor de alimentare cu aer comprimat. Înainte de a folosi pistolul, asigurați-vă că a fost curățat și întreținut corespunzător.

Reglarea lățimii jetului de pulverizare
Schimbarea lățimii și formei jetului de pulverizare se poate realiza prin rotirea duzei de aer. Forma fluxului poate fi ajustată fără probleme de la plat la rotund, în funcție de necesități. Se recomandă setarea fluxului de amestec, astfel încât să se obțină cele mai mici particule posibile, acest lucru va asigura o mai bună distribuție a vopselei pe suprafață.


Când utilizați pistolul de pulverizare, mențineți o distanță între orificiul de evacuare și suprafața vopsita între 10 și 15 cm. Încercați să mențineți duza pistolului perpendicular pe suprafața ce este vopsita.

Reglarea debitului de aer
În funcție de tipul vopselei, cantitatea de aer comprimat trebuie selectată prin reglarea butonului de reglare a presiunii aerului

Curățare și întreținere
După terminarea lucrului, deconectați pistolul de la sistemul de aer comprimat și goliți rezervorul. Curățați bine rezervorul de vopsea. Curățarea incorectă va reduce fluxul de vopsea. Curățați duza de aer cu o perie înmuiată în solvent. Nu scufundați niciodată întreagul pistol în solvent. Nu curățați niciodată găurile înfundate folosind obiecte dure, deoarece chiar o ușoară deteriorare internă poate afecta negativ modelul de pulverizare. După curățarea pistolului, aplicați o cantitate mică de lubrifiant pe părțile mobile ale garniturilor. Strângeți duza într-o asemenea măsură pentru a evita scurgerile și pentru a asigura o mișcare lină a acului.

Descarcă
Aveți nevoie de ajutor? Aveti intrebari?Dacă această descriere nu este suficientă, vă rugăm să ne trimiteți o întrebare la acest produs. Vom răspunde cât mai curând posibil.
Cere produsul
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți -ne întrebarea dvs. despre acest produs. Vom încerca să răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt procesate în conformitate cu politica de ponfidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați dispozițiile sale.
Scrie-ți părerea
Opinia ta:
5/5
Adăugați o poză cu produsul:
pixel