Livrare gratuită de la 150,00 RON
Economisiți pe lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
VASELINĂ TUB 50ML
VASELINĂ TUB 50ML
VASELINĂ TUB 50ML
VASELINĂ TUB 50ML
VASELINĂ TUB 50ML
VASELINĂ TUB 50ML

VASELINĂ TUB 50ML

  • 86700 - VASELINĂ TUB 50ML - Vaselina tehnică este proiectată pentru ungere și protecție pentru rulmenți și alte piese mobile pentru întreținerea cau
Mărimea
7,14 RON
/ buc brutto
Informații suplimentare: 031 710 4006
Kup teraz, zapłać za 30 dni
Magazinul oficial al producătorului
Cumpărături sigure
Brand
Cod produs
86700
Cod producător
5906083867002
Serie
Capacitate
50 ml
Aplicație
lubrifiere și protecție, rulmenți și alte elemente de antrenare, întreținerea cauciucului și a materialelor plastice, eliminarea scârțâiturilor elementelor din cauciuc, întreținerea bornelor bateriei,
Vaselina tehnică este proiectată pentru ungere și protecție, pentru rulmenți și alte piese mobile, pentru întreținerea cauciucului și plasticului. Este recomandata pentru fixarea bornelor de baterii. Poate fi folosit și ca grăsime de montare.
Aveți nevoie de ajutor? Aveti intrebari?Dacă această descriere nu este suficientă, vă rugăm să ne trimiteți o întrebare la acest produs. Vom răspunde cât mai curând posibil.
Cere produsul
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți -ne întrebarea dvs. despre acest produs. Vom încerca să răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt procesate în conformitate cu politica de ponfidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați dispozițiile sale.
Scrie-ți părerea
Opinia ta:
5/5
Adăugați o poză cu produsul:
pixel