Livrare gratuită de la 150,00 RON
Economisiți pe lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
PASTĂ ETANŞANTĂ PT. FILET 65G
PASTĂ ETANŞANTĂ PT. FILET 65G
PASTĂ ETANŞANTĂ PT. FILET 65G
PASTĂ ETANŞANTĂ PT. FILET 65G
PASTĂ ETANŞANTĂ PT. FILET 65G
PASTĂ ETANŞANTĂ PT. FILET 65G

PASTĂ ETANŞANTĂ PT. FILET 65G

  • 86750 - PASTĂ DE LIPIT PENTRU ȚEVI 65G - LENPAK este o pastă de etanșare profesională pentru fire de calti în instalații de apă CO gaze și presiune-
Mărimea
9,83 RON
/ buc brutto
Informații suplimentare: 031 710 4006
Kup teraz, zapłać za 30 dni
Magazinul oficial al producătorului
Cumpărături sigure
Brand
Cod produs
86750
Cod producător
5906083867507
Serie
Presiune maximă
20 bar
Temperatura maximă
140 ˚C
Masa
65 g
Aplicație
filetele instalatiilor de apă, filetele instalatiilor de încălzire centrală, filetele instalatiilor de gaz, filetele instalatiilor de aer comprimat
LENPAK este o pastă de etanșare profesională pentru fire de calti în instalații de apă, CO, gaze și presiune-aer. Nu se usucă, nu se întărește, nu se stratifică, nu irită pielea, nu murdărește mâinile. Mentine firele unite si asigura demontarea usoara dupa ani. Pentru utilizare la temperaturi de până la 140 grade C și presiune maximă de 20 bar. Pasta LENPAK se răspândește perfect chiar și pe fire umede. Disponibil în tuburi de 65 g. Are certificat PZH.
Aveți nevoie de ajutor? Aveti intrebari?Dacă această descriere nu este suficientă, vă rugăm să ne trimiteți o întrebare la acest produs. Vom răspunde cât mai curând posibil.
Cere produsul
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți -ne întrebarea dvs. despre acest produs. Vom încerca să răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt procesate în conformitate cu politica de ponfidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați dispozițiile sale.
Scrie-ți părerea
Opinia ta:
5/5
Adăugați o poză cu produsul:
pixel