Livrare gratuită de la 150,00 RON
Economisiți pe lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
REFRACTOMETRU
REFRACTOMETRU
REFRACTOMETRU
REFRACTOMETRU
REFRACTOMETRU
REFRACTOMETRU

REFRACTOMETRU

  • YT-06722 - REFRACTOMETRU - Yato - Refractometrul este un dispozitiv care permite determinarea proprietăților fizice ale lichidelor prin măsurarea indi
Mărimea
159,80 RON
/ buc brutto
Informații suplimentare: 031 710 4006
Kup teraz, zapłać za 30 dni
Magazinul oficial al producătorului
Cumpărături sigure
Brand
Cod produs
YT-06722
Cod producător
5906083067228
Serie
Precizia măsurătorilor
± 5 %
Intervalul de temperatură de funcționare
-10 ~ +50 ˚C
Temperatura de depozitare
-10 ~ +50 ˚C
Setul conține
refractometru, pipetă, șurub, cârpă
Aplicație
pentru determinarea proprietăților fizice ale lichidelor prin măsurarea indicelui de refracție la limita mediilor, pentru determinarea nivelului de încărcare a bateriei, pentru determinarea temperaturii de îngheț

Refractometrul este un dispozitiv care permite determinarea proprietăților fizice ale lichidelor prin măsurarea indicelui de refracție la limita mediului. Acest lucru vă permite să determinați: - nivelul bateriei - punctul de congelare a fluidelor pe bază de propilenglicol sau alcool etilic - punctul de îngheț al lichidului de spălare a parbrizului. Refractometru profesional pentru măsurarea fluidelor operaționale ale mașinilor, camioanelor și autobuzelor. De asemenea, oferă intervalul de densitate a electrolitilor. Kitul include o pipetă de eșantionare și o cârpă de curățare. Totul este ambalat într-o cutie de plastic solida.

Instrucțiuni de siguranță Atunci când se lucrează cu lichide menționate mai sus trebuie să fii atent atunci când utilizezi pipetaă. Unele tipuri de lichid pot irita pielea și ochii. În cazul contactului lichidul testat cu pielea sau ochii, zona trebuie să fie clătiță bine cu apă, iar apoi consultație medicală. După fiecare utilizare, se clătește prisma refractometrului cu apă distilată, iar apoi uscați-o cu cârpa furnizată. Pipeta trebuie şa fie clătită cu apă distilată și lăsată să se usuce complet. Lichid rezidual ramas poate falsifica măsurarea unui alt tip de lichid.

Măsurarea fluidului
Luaţi în pipetă o cantitate mică de lichid. Ridicați placa de difuzie și se aplică 2-3 picături de lichid pe prismă instrumentului. Coboară placa de difuzie în jos astfel încât pe suprafața prisma sa distribuie egal lichidul de testare. Nu trebuie să fie bule de aer vizibile, care ar putea să perturbe măsurare. Așteptați aproximativ 30 de secunde pentru ca fluidul să atingă temperatura dispozitivului, iar apoi ghidatţi placa de difuzie spre sursa de lumină şi verificaţi aspectul în ocular. Dacă imaginea din ocular va fi neclară, ajustaţi focalizarea prin rotirea inelului de focalizare. Granița dintre zona întunericului și luminos determină caracteristicile fluidului, citit la o scară adecvată.

Dacă testului este supus electrolit de baterie, citirea rezultatului trebuie să fie efectuate la scară cu simbolul bateriei. Rezultatul este dat în kg / l, iar scara descrie suplimentar, nivelul de energie rămasă. In cazul în care limita se încadrează în zona descris „GOOD” (“bun”) înseamnă că bateria nu necesită încărcare; “FAIR” - încărcarea nu este necesară, dar poate fi în curând necesară. „RECHARGE” (“Reincarcare”) - este necesar pentru a încărca bateria. Dacă lichidul este supus unui test bazat pe propilen glicol, punctul de congelare poate fi citit pe scala descris “PROPYLENE”. Dacă lichidul este supus la testare, este bazat pe alcool etilic, punctul de congelare poate fi citit pe scala descrisă “ETHYLENE”. În cazul în care este supus la testare lichid de parbrize,, congelare poate fi citită pe scala cu simbolul pulverizator.

Calibrarea instrumentului
Notă! Calibrarea trebuie să se facă la o temperatură ambientală de 20 de grade C. De asemenea, asigurați-vă că instrumentul a ajuns la temperatura mediului ambiant.. Instrumentul corectat trebuie să permită măsurători la temperaturi ambiante de la -10 grade C la +50 grade C

Descarcă
Aveți nevoie de ajutor? Aveti intrebari?Dacă această descriere nu este suficientă, vă rugăm să ne trimiteți o întrebare la acest produs. Vom răspunde cât mai curând posibil.
Cere produsul
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți -ne întrebarea dvs. despre acest produs. Vom încerca să răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt procesate în conformitate cu politica de ponfidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați dispozițiile sale.
Scrie-ți părerea
Opinia ta:
5/5
Adăugați o poză cu produsul:
pixel