Livrare gratuită de la 150,00 RON
Economisiți pe lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
LAMPĂ STOBOSCOPICĂ XENON 12V
LAMPĂ STOBOSCOPICĂ XENON 12V
LAMPĂ STOBOSCOPICĂ XENON 12V
LAMPĂ STOBOSCOPICĂ XENON 12V

LAMPĂ STOBOSCOPICĂ XENON 12V

  • YT-7310 - LAMPĂ STOBOSCOPICĂ XENON 12V - Yato - Carcasa lămpii este realizată dintr-un pistol de plastic. În interiorul carcasei se află o lampă cu x
Mărimea
230,06 RON
/ buc brutto
Informații suplimentare: 031 710 4006
Kup teraz, zapłać za 30 dni
Magazinul oficial al producătorului
Cumpărături sigure
Brand
Cod produs
YT-7310
Cod producător
5906083973109
Serie
Tip
XENON
Napięcie
12 V d.c.
RPM max
8000 min⁻¹
Aplicație
pentru verificarea și reglarea momentului de aprindere în cazul motoarele pe benzină

Carcasa lămpii este realizată dintr-un pistol de plastic. În interiorul carcasei se află o lampă cu xenon, cu un sistem de declanșare electronic și un sistem optic simplu, sub formă de lentile de focalizare și reflector. Funcționarea lămpilor de control a impulsurilor este preluată de la sistemul de aprindere. Puterea lămpii este preluată de la bateria mașinii.

Lampa este utilizată pentru a verifica și regla timpul de aprindere al motoarelor pe benzină. Setarea corectă a temporizării la aprindere, în conformitate cu recomandările producătorului motorului, asigură că puterea completă a motorului se realizează cu un consum specific specific de combustibil. Motorul de ardere pentru o funcționare corectă are nevoie de cantitatea potrivită de combustibil, aer și o scânteie electrică care determină aprinderea amestecului în poziția optimă a pistonului în cilindru. Producătorul motorului specifică momentul de aprindere prin furnizarea unghiului de aprindere în grade în raport cu punctul de retur superior (GZP) al pistonului din cilindru. Aceasta este de obicei cu câteva grade înainte de GZP. Compararea scării gradate pe carcasa ambreiajului cu semnul de pe volanta ambreiajului, în lumina lămpii stroboscop, permite determinarea cronometrării aprinderii în timpul funcționării motorului.

Descarcă
Aveți nevoie de ajutor? Aveti intrebari?Dacă această descriere nu este suficientă, vă rugăm să ne trimiteți o întrebare la acest produs. Vom răspunde cât mai curând posibil.
Cere produsul
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți -ne întrebarea dvs. despre acest produs. Vom încerca să răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt procesate în conformitate cu politica de ponfidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați dispozițiile sale.
Scrie-ți părerea
Opinia ta:
5/5
Adăugați o poză cu produsul:
pixel