Livrare gratuită de la 150,00 RON
Economisiți pe lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
PISTOL SPUMĂ
PISTOL SPUMĂ
PISTOL SPUMĂ
PISTOL SPUMĂ

PISTOL SPUMĂ

  • YT-6740 - PISTOL SPUMĂ - Yato - Pistol conceput pentru aplicarea spumei poliuretanice. Calitate înaltă - datorită utilizării materialelor adecvate de
Mărimea
47,80 RON
/ buc brutto
Informații suplimentare: 031 710 4006
Kup teraz, zapłać za 30 dni
Magazinul oficial al producătorului
Cumpărături sigure
Brand
Cod produs
YT-6740
Cod producător
5906083967405
Serie
Material
aluminiu, alamă, oțel inoxidabil
Finisaj de suprafață
acoperit cu PTFE, placat cu nichel
Materiał rękojeści
PVC
Aplicație
construcșii, lucrări de montaj, lucrări de izolare
Pistol conceput pentru aplicarea spumei poliuretanice. Calitate înaltă - datorită utilizării materialelor adecvate, de calitate, oțel inoxidabil, aluminiu și alamă. Elementele cele mai expuse murdăriei și deteriorărilor datorate acțiunii agresive a spumelor și coroziunii au fost în plus protejate cu un strat PTFE care reduce rezistența adezivă a spumei. Acest lucru face mai ușor să păstrați pistolul curat.
Descarcă
Aveți nevoie de ajutor? Aveti intrebari?Dacă această descriere nu este suficientă, vă rugăm să ne trimiteți o întrebare la acest produs. Vom răspunde cât mai curând posibil.
Cere produsul
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți -ne întrebarea dvs. despre acest produs. Vom încerca să răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt procesate în conformitate cu politica de ponfidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați dispozițiile sale.
Scrie-ți părerea
Opinia ta:
5/5
Adăugați o poză cu produsul:
pixel