Livrare gratuită de la 150,00 RON
Economisiți pe lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
BATERIE LAVOAR ''SORIA''
BATERIE LAVOAR ''SORIA''
BATERIE LAVOAR ''SORIA''
BATERIE LAVOAR ''SORIA''
BATERIE LAVOAR ''SORIA''
BATERIE LAVOAR ''SORIA''
BATERIE LAVOAR ''SORIA''
BATERIE LAVOAR ''SORIA''
BATERIE LAVOAR ''SORIA''
BATERIE LAVOAR ''SORIA''

BATERIE LAVOAR ''SORIA''

  • 75760 - BATERIE LAVOAR SORIA - Robinetul pentru lavoar Soria este o combinație unică între un stil modern de crom solid corp din alamă cu compone
Mărimea
208,50 RON
/ buc brutto
Informații suplimentare: 031 710 4006
Kup teraz, zapłać za 30 dni
Magazinul oficial al producătorului
Cumpărături sigure
Brand
Cod produs
75760
Cod producător
5906083757600
Serie
Seria
Soria
Culoare
chrom
Material
alamă
Înălțime
15.9 cm
Înălțimea pipei
8 cm
Intervalul duzei
12.6 cm
Corp
monocomandă
Numărul de găuri
1
CORUNDox
da
NANOcave
da
ERGOsize
da
CLEANbody
da
ECOflow
da
SMARTclean
da
SMARTnut
da
SMARTtool
da
Setul conține
baterie, kit de montaj pentru asamblare fără scule, furtun de conectare cu garnituri x2, unealtă pentru a facilita instalarea furtunului și întretinerea aeratorului, cârpă pentru curățarea suprafetelor cromate
Robinetul pentru lavoar Soria este o combinație unică între un stil modern de crom, solid, corp din alamă, cu componente de înaltă calitate și tehnologii unice: CORUNDox - cap cu inserție ceramică cu duritatea safirului unui renumit producător spaniol (Sedal) NANOcave - micro cavitate datorită căreia grăsimea din cap nu se clătește și capul funcționează fără probleme EROGsize - o baterie ergonomică care oferă spațiu pentru o utilizare confortabilă CLEANbody - corp fără găuri și unghiuri care colectează murdărie și microorganisme ECOflow - flux de apă amestecată cu aer aspirat economisește consumul cu mai mult de jumătate și nu stropește SMARTclean - frecarea cu degetele unui aerator elvețian Îndepărtează piatră NEOPERL și restabilește fluxul ca într - o nouă baterie SMARTnut - instalare durabile și ușor, datorită piuliței mari pe care przykręcisz fără unelte SMARTtool - un furtun sistem de montare inovator în fără unelte și întreținerea în condiții de siguranță a aeratorului Bateria este șeful producătorului spaniol de renume (Sedal) , dotat cu o ceramică CORUNDox safir sinterizate cu o duritate de depresiuni microscopice de pe suprafața NANOcave care protejează împotriva percolare grăsime. Datorită ECOflow, aerul este aspirat prin aeratorul unei companii elvețiene (Neoperl), iar consumul de apă este redus cu mai mult de jumătate și este asigurat un flux liniștit fără stropire. Capetele siliconice SMARTclean garantează o descărcare ușoară Corpul bateriei CLEANbody nu are adâncituri care ar acumula murdăria și bacteriile, iar datorită ERGOsize, priza de înaltă amplasare oferă un spațiu foarte mare pentru utilizarea gratuită a bateriei. Soluțiile tehnice unice ale SMARTnut și instrumentul SMARTtool patentat inclus înseamnă că, fără cheile sau experiența potrivită, puteți instala eficient și permanent întreaga baterie și puteți repara aerisorul în siguranță. Furtunurile flexibile din împletitura din oțel inoxidabil sunt cu 10 cm mai lungi, astfel încât în timpul instalării să nu fiți surprinși de situații neobișnuite. Moda se schimbă, iar garanția va dura - 10 ani garanție pentru etanșeitatea nu numai a corpului, ci și a capului.
Descarcă
Aveți nevoie de ajutor? Aveti intrebari?Dacă această descriere nu este suficientă, vă rugăm să ne trimiteți o întrebare la acest produs. Vom răspunde cât mai curând posibil.
Cere produsul
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți -ne întrebarea dvs. despre acest produs. Vom încerca să răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt procesate în conformitate cu politica de ponfidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați dispozițiile sale.
Scrie-ți părerea
Opinia ta:
5/5
Adăugați o poză cu produsul:
pixel